torsdag, oktober 01, 2009

CAP Norge! =)

CAP står for Christians Against Porverty og startet i England for 13 år siden. Det er en organisasjon som holder kurs i personlig økonomi og de har hjulpet mange, mange mennesker ut av gjeld. I tillegg til kurset som de holder har de god oppfølging og det de ser fantastiske resultater. Med god oppfølging, mener jeg at CAP går med de gjennom flere år om det tar så lang tid å bli kvitt gjelden. CAP samarbeider alltid med en menighet og det har de gjort hele tiden. De gir medlemmer i en menighet/kirke opplæring og når de klarer å styre det på egenhånd går CAP videre til neste menighet. Slik går de fra menighet til menighet, fra by til by slik at flest mulig skal få hjelp med økonomien sin.

Det er nå et herlig ektepar som har vært i England og blitt opplært og som nå har kommet tilbake til Norge for å starte det her. De kaller det CAP Norge og den første menigheten som skal få være med på dette er Imi kirken her i Stavanger. =) Dette bli bra! Du kan lese mer om det her:

http://imikirken.no/no/forside-54/229/privatoekonomi-for-livet-oekonomikurs-201009/

Dette er jeg nå en del av og det er så spennende! Jeg var i møte med de igår og da var det det herlige ekteparet, meg og tre andre som har meldt seg som medarbeidere. De snakket endel om hvordan CAP startet og hvordan det er og jeg har ikke evne til å skrive alt det ned her, men er du mer interessert i hvordan det er i England kan du gå inn her:
http://www.capuk.org

Trenger du hjelp med øknomien din eller ønsker du å bli medarbeider er du hjertelig velkommen til det. Gå inn på imi kirken for mer informasjon(den første linken).

Ha ein superduper dag=)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hmmm... linken til Imikirken fører ikke til noen reell info om dette